Aktuelt

Publ. 29. maj 2011. Tekst Ole Henrik


Hvor befinder vinderen sig i paddocken?

Paddocken - forventningernes holdeplads

Paddocken - forventningernes holdeplads, hvor hver hesteejer er oppe mod hinanden.

Hvert løb har sine op- og nedture. For hesteejere, der har heste til løb, kan et af højdepunkterne være, når man samles i paddocken før løbet. Hver især mærker man adrenalinpumpen på arbejde. Nogle mere, andre mindre. Fællesnævneren er et ubeskrevet blad med spørgsmålet om ’hvem vinder’, indtil minutter senere, hvor dommertårnet gør spørgsmålet overflødigt. Det hjælper ikke at hugge hovederne af hinanden, da det fortsat er hestene, der er i centrum.


Ny omgang Kr. Himmelfartsdag

Garvede hesteejere kan skrive sig utallige forhåbninger på bagen. Per definition er der som bekendt altid kun en vinder i mængden. De øvrige håber på bedre held næste gang, når vindercirklen nok engang er et trut i hornet. Altid er man fælles om, at ens hest skal indtage førstepladsen. At det så ikke er realistisk, skal ikke rykke ved det faktum, at forventningens glæde er så uendelig meget større end selve resultatet. Sådan da. Penge er ikke alt! I galopsport dog en væsentlig faktor.

Torsdag d. 2. juni på Kr. Himmelfartsdag skal vi igen i paddocken. Sidst det skete var den 15. maj til Breeders Trial, da vi bl.a mødtes med gode Jens Haugaaard, ejer af Sixty Four, også opstaldet hos Bent Olsen sammen med Eko Renaissance. Denne gang gælder det selve Breeders 2011 torsdag d. 2. juni i et opgør om 200.000 DKK til vinderen. Skal Sixty Four igen overgå os? Ikke til at tænke på!


Drillerier hesteejere imellem

Hin søndag drillede vi hinanden, lavede sjov omkring udfaldet, og glædede os også på hinandens vegne, også over at være nået så vidt at være blandt de kvalificerede til Breeders Cup 2011. At Jens’ hest så klarede sig så godt med en tredjeplads i forhold til Eko Renaissance’s sjetteplads er uforskammet. Dog Jens vel undt. Essensen er igen ’tab og vind med samme sind’. Det gør vi så.


Mikroskopisk chance for Eko Renaissance

Vi bliver nødt til at indse, at Eko Renaissance har mikroskopisk chance for at nå til tops i det kommende storløb Kr. Himmelfartsdag. Havde Klampenborg udskrevet en underafdeling af Breeders, var vi sikre deltagere dér. Da det ikke er tilfældet, skal vi så ydmyge os til at sige, at vi er kanonføde for de øvrige, eller at Eko Renaissance vil choksejre på dagen? Vi stiller spørgsmålet til Jens Haugaard i paddocken på dagen, efterfulgt af et godmodigt smil. Efterfølgende glæder vi os over at være en del af fællesskabet på Klampenborg. Af vi vil klappe ham på skulderen, og ønske tillykke om hans Sixty Four løber helt til tops, er ganske vist. Og endnu mere om de to firbenede venner fra stalden klarer sig godt i Breeders 2011.


Publ. 12. maj 2011. Tekst Ole Henrik


Stærkt felt søndag 15. maj med René i spor 1

Ingen af årets startende heste på Klampenborg Galopbane med spor 1 har vundet endnu. Skal René blive den første? Følger han årets mønster, har vi allerede svaret. Det gør vi så ikke, og nøjes med at ønske, at han får et godt løb. De fleste konkurrenter har på papiret til sammenligning mere skyts i baghånden. De to sejre, René tog i rap sidst i oktober, løftede hans formtal til 75. Deroppe skal det også være, om han skal gøre sig håb om at gøre en god figur i Dansk Breeders Cup 2011 - Skærtorsdag 2. juni. Om han kommer så langt. Søndagens felt i Dansk Breeders Cup Trial over 1800m tæller 11 deltagere. Renés venner i Eko Renaissance Racing krydser alt, hvad vi kan. Da René var ude for første gang i år 25. april, opnåede han en 5. plads, og fik et hæderligt løb, syntes vi.


Publ. 7. april 2011. Tekst Ole Henrik


Galopmaleri til salg for et astronomisk beløb

Maleri af George Stubbs: Gimrack On Newmarket Heath, With A Trainer, A Stable-lad, And A Jockey. Malet 1765

George Stubbs: "Gimrack On Newmarket Heath, With A Trainer, A Stable-lad, And A Jockey". Malet 1765. Vurderet til mere end 20 millioner engelske pund.

Skulle man stå med et par hundrede millioner danske spir til overs, kan ovenstående maleri erhverves på Christie's auktion i London d. 6. juli 2011.

Med i købet får man ord for at det er "one of the finest sporting pictures ever painted", sagt af John Stainton, direktør for Christie's.

For Davincico.dk, som har øje for de kulturelle rødder i galopsporten, er det et interessant køb. Sponsor søges!


Fantastisk afslutning på sæsonen

For anden gang i træk i 2010 sejrer Eko Renaissance. Foto Joakim Rosenschöld, Copenhagen Racecourse on Facebook

For anden gang i træk i 2010 sejrer Eko Renaissance. Foto Joakim Rosenschöld, Copenhagen Racecourse on Facebook.

Vi kan dermed gå vinteren i møde med tillid til at der forude venter os endnu flere gode oplevelser med Eko Renaissance. Dog realistiske, som vi er, må vi indtil videre glæde os over at have en hest, der har udviklet sig kraftigt hen over sommeren. Copenhagen Racecourse på Facebook kan varmt anbefales.

Man skal være forsigtig med at bruge ordet fantastisk, men mon ikke det dækker, når vi fortæller, at Eko Renaissance med jockey Danny Patil på ryggen afsluttede sæsonen med igen at sejre overlegent på årets sidste løbsdag på Klampenborg. Der lå en tung opgave forude, idet Eko Renaissance bar højeste vægt med 66,5 kg. Alligevel kom den i mål med 3 længder til nærmeste konkurrent. For de to sejre i træk løftede handicapper Pam Cordrey Eko Renaissances formtal fra 67 til 75.


Publ. 18.okt. 2010. Tekst Ole Henrik


Slut med at være maiden for Eko Renaissance

Eko Renaissance med ejerkredsen bag 16. okt. 2010

For første gang kunne repræsentanter for ejerkredsen bag Eko Renaissance stille op til fotografering i vindercirklen sammen med træner Bent Olsen og jockey Danny Patil. Foto: Margit Guldborg

Først skal vi beklage over for trofaste læsere, at webmasteren er så sløv med at opdatere begivenheder omkring Eko Renaissance's gøren og laden. Alt i alt har hesten gjort det godt i sommer, dog uden at skabe overskrifter indtil lørdag d. 16. oktober, hvor den kastede sin maidentitel af sig i et flot løb på Klampenborg. Ugen forinden var Eko Renaissance også ude at løbe med Lea Olsen på ryggen, og kom ind som tredje. Et svært løb, i og med at Eko Renaissance bar 10 kilo mere end den nærmeste konkurrent.

Fra en iskold lørdag med høj sol på himlen formåede Eko Renaissance at leve op til vores forventninger om at den kun vil blive bedre og bedre, eftersom den som 2-åring aldrig var ude på græsset i konkurrence, og som 3-åring kun har spillet meget lidt med  musklerne, som den strutter af hele vejen rundt.


Eko Renaissance i paddocken 16. okt. 2010

Eko Renaissance teede sig som den plejer i paddocken. Fuldstændig upåvirket af nu'et, uden en gnist af signal om 'at det her skal jeg nok klare'. Foto: Margit Guldborg


Publ. 23. august. Tekst Ole Henrik


René i vindercirklen som anden i Janos Tandari Maidenløb 21. aug. 2010

René og jockey Jacob Johansen i vindercirklen som anden i Janos Tandari Maidenløb 21. aug. 2010"

Publ. 20. juli. Tekst Ole Henrik


Eko Renaissance blandt de tre første i mål

Godt nok kom Eko Renaissance kom ind som tredje i Berner Olsens 3-års handicap. Det lyder af mere, når man siger, at hesten var blandt de tre første, ikke? Det er vi godt tilfredse med, især når vi ser på hestens evne til at speede op på de sidste 100 m. Jacob Johansen kom drønende med den, efter at han lå solidt i feltet hele vejen rundt på 1600m.

Vi ser frem til et løb over en lidt længere distance, og glæder os over at se hvor godt hesten tager sig ud, også efterfølgende, da vi kiggede inden for i stalden hos Bent Olsen.


Publ. 15. juli. Tekst Ole Henrik


Eko Renaissance blandt syv jævnaldrende i Berner Olsens 3-års handicap

Knap nok er Eko Renaissance kommet sig oven på løbet lørdag d. 10. juli førend han igen skal ud at kæmpe lørdag d. 17. juli i dagens 6. løb. Blandt de syv øvrige deltagere er også Bent Olsen staldens Soviet Moon, en farlig modstander, foruden andre gode heste. Se de øvrige i løbsbladet Galoppen online.


Dyrlæge og opdrætter af galopheste Berner Olsen. Foto Ole Henrik Sørensen

Dyrlæge og opdrætter Berner Olsen med sin hustru en sommerdag 2009. Foto: Ole Henrik.

Dyrlæge og opdrætter Berner Olsen fra Kallehavegaard lægger navn til dagens 6. løb. Han er blandt en af landets mest succesrige opdrættere med 26 år på bagen i galopsporten. Vi kan bl.a. takke ham for Da Vinci, som trådte sine barnesko på Kallehavegaard.

Læs i øvrigt en kort introduktion til Berner Olsens karriere i Galoppen under dagens 6. løb.


Publ. 11. juli. Tekst Ole Henrik


Til væddeløb for nedrullede gardiner

Dommertårnet på Klampenborg Galopbane

Dommertårnet, Klampenborg Galopbane, klar til at indskrive Eko Renaissance som no. 3 i dagens 5. løb, 10. juli 2010. Foto: Claus Berthelsen

Den, der skriver disse linjer, valgte at blive hjemme på grund af varmen (30 grader) under lørdagens løb på Klampenborg Galopbane. Til gengæld stod computeren på gloende pæle bag nedrullede gardiner, og ventede på at klokken skulle blive 14.35. Et minut før dagens første løb skiftede Racing Live på Dantoto-kanalen over til Klampenborg. Og hvem møder vi som den første? Hanne Bechmann, der bliver spurgt om Da Vinci's muligheder? Hvad kan hun svare andet end at de er gode, at hesten har optimale vilkår for at være blandt de første i mål. Desværre tabte Da Vinci igen pusten et par hundrede meter før målstregen, men løb ellers et flot løb.

Til gengæld fik Eko Renaissance en flot placering som nr. 3 med jockey Jacob Johansen i dagens 5. løb. Som tilskuer til løbet i linealafstand på computer-skærmen, opfanger man langt flere detaljer. Nok var Eko Renaissance med fra start, endog en god start, og han holdt sig pænt i feltet, blev nævnt flere gange af kommentatoren, men efter opløbssvinget forventede jeg ikke det store. Det var derfor nok så flot at se, hvordan han og Jacob kom spurtende på de sidste cirka 100m. Da havde jeg gerne stået på galopbanen, og ønsket de andre parthavere tillykke. Det er første gang, vi har set hestens potentiale.


Publ. 9. juli. Tekst: Ole Henrik


Eko Renaissance outsider i 5. løb


En sjov outsider. Værdig som vinder i Derby?

Også en outsider ligesom Eko Renaissance? Se kilde

Ifølge Galoppen, det officielle program for Klampenborg Galopbane, er Eko Renaissance outsideren i 5. løb Kim Andersen maidenløb lørdag d. 10. juli. I dens 4 starter er det kun gået fremad. Andet var næsten heller ikke muligt! Vi undskylder ham, da han dels er en stor klods, dels endnu ikke udvokset.

Som en del af holdet bag Eko Renaissance er det helt naturligt at læse baneprogrammet med ekstra store briller, for det giver et lille kick, når hesten rykker op blandt de udvalgte. Skulle den virkelig overraske i dagens løb, jamen så er det bare herligt. Mon ikke vi selv tvivler på dens egenskaber som en formidabel væddeløber? Den er nu langt inde i sin 3 års sæson, og burde efter sin afstamning Cajun Cadet-Eko Bluebird Angel(Swe) være længere fremme.


Da Vinci ud på 2200 meter

I 2010 har Da Vinci været ude i kortere distancer. Det længste var 1600m på Derby-dagen, hvor den viste fin form, og var fire længder efter vinderen.

I det aktuelle løb N. Bronton Jensen Handicap deltager 9 heste. Se baneprogrammet. Velsigner vejrguderne os med op til 30 grader lørdag d. 10. juli, kan vi frygte, at vi alle smelter, inklusiv dagens helte på græsset.


Var der en vinder i Dansk Derby 2010?


Tekst og foto: Ole Henrik Sørensen - DaVinCi & Co., 29. juni.


Stemningsbillede fra Restaurant Højen ved middagstid

Stemningsbillede fra Restaurant Højen ved middagstid. "Alt udsolgt", kan man sige!

Målstregen kan af og til være modbydelig, ja ond, vil jeg mene. For nogle er det at vinde et Derbyløb på forkant med hvad der venter den troende hinsides denne verden. Det ved vi fra mange interviews med hesteejere. Og så få får lov til at opleve det.

I år var vi vidne til at opleve en hesteejers årelange drøm gå i opfyldelse, men kun i få minutter, før glædesrusen blev inficeret med en giftig lyd fra dommerkontoret. Hesten, der kom først i mål, blev senere deklasseret til en 3. plads, fordi den under løbet, ifølge voldgiften, kom til at genere en af de andre favoritter. Den pinefulde afgørelse måtte publikum og hesteejeren vente på i et helt kvarter.

Jeg er ikke i stand til at vurdere, om afgørelsen er korrekt, men vil mene, at der egentlig ikke er en ægte vinder. Der vil altid hænge tvivl ved resultatet af årets Derbyvinder 2010, frygter jeg.

Målstregen kan være en genstand, som i udvalgte løb kun synes at være til pynt. Det skal man bare vide og huske på. Også at vi kun er mennesker, som deltager i et spil eller en leg, hvor udfaldet af hvert et løb kan smerte nogle, mens andre jubler.


Fin indsats af René (Eko Renaissance)

Irske jockey J M O'Dwyer hilser på træner Bent Olsen, iført stråhat

Irske jockey J M O'Dwyer hilser på træner Bent Olsen, iført stråhat.

René opnåede en 6. plads, og fik et fint løb med irske jockey J. M. O’Dwyer til trods for at hesten løb med næseblod efter at den slog hovedet i startboksen. 15 heste var meldt i løbet Larch Ærespræmie 2010, hvoraf 3 var slettet inden løbet.


Eko Renaissance i paddocken 27. juni 2010

René er en af staldens kæledægger. Her på vej ud i sit 4. løb.

DaVinCi & Co. mødes i paddocken. Kirstine Louise Juncher (tv),
Jan Rasmussen, Kirsten Merete Juncher og Rolf Parfalk i skyggen under træet

DaVinCi & Co. mødes i paddocken. Kirstine Louise Juncher (tv), Jan Rasmussen, Kirsten Merete Juncher og Rolf Parfalk i skyggen under træet.

Da Vinci fremme i geledderne

En 8. plads blev det til ud af feltets 13 startende heste i Dantoto Ærespræmie over 1600 m. Det er bedre end vi er vant til på det seneste, og ser frem til at Da Vinci får et endnu længere løb, da han igen kom stærkt i slutningen af løbet.


Jockey Danny Patil før ridt med Da Vinci, som han gjorde godt

Jockey Danny Patil før ridt med Da Vinci, som han gjorde godt.

Til Dansk Derby 2010 søndag d. 27. juni


Derbyfelt rundt om svinget

Derbyfeltet rundt om svinget, fanget af fotograf Burt Seeger.

Årets største begivenhed i galopsporten i Danmark er Dansk Derby. Det finder sted søndag d. 27. juni på Klampenborg Galopbane. Både Da Vinci og Eko Renaissance er meldt i løb. Først gælder det Da Vinci i løb 4 kl. 14.15 i Dantoto Ærespræmie på distancen 1600 m. med 15 tilmeldte heste. Lige efter i løb 5 kl. 14.45 er det Eko Renaissance's tur. Her gælder det J. Lauritzen Larch Ærespræmie over 1600 m med 15 deltagere. Stald Olsen får travlt i dette løb med fire heste i alt - Eko Renaissance, Eko Tutankamon, Sixty Four og Soviet Moon.

Held og lykke til os alle på Derbydag, herunder ikke mindst deltagerne i selve Derbyløbet, som finder sted kl. 16.3022/5 Stilhed før hestekræfterne slippes løs - Klampenborg Galopbane i jubilæumsklæder


Paddocken på Klampenborg Galopbane. Mandag d. 24. maj 2010 fejrer fejrer galopbanen
sit 100 års jubilæum

Mandag d. 24. maj bliver der trængsel i paddocken på Klampenborg. 115 heste fordelt på 11 løb vil bejle til publikums gunst. Lige så mange hesteejere, måske flere, vil stå inde i paddocken med forventningens glæde, og håbe på, at lige netop deres hest kommer først over målstregen.

DaVinci & Co. er også på pletten med Da Vinci i 5. løb i 100 års Jubilæums Mile. Man kan læse om de mange hestekræfter i Ugens program, såvel som spændende beretninger fra galopbanens historie. Herfra sender vi en særlig hilsen til manden i baggrunden på billedet - ritmester Gustav-Adolph Clauson Kaas, grundlægger af banen, foreviget med en skulptur på første parket i paddocken.


11/5 Langt til vindercirklen

Klampenborg Galopbane er også et eldorado for hunde

Klampenborg Galopbane er også et eldorado for hunde

Hverken Da Vinci eller Eko Renaissance kom i nærheden af vindercirklen ved dagens løb. Vi må sande, at Eko Renaissance endnu ikke er helt løbsklar, og Da Vinci bryder sig ikke om blød bane. To dages regnvejr forinden skruede da også ned for forventningerne. Vi må tro på et bedre resultat, når vi igen skal se Da Vinci løbe 2. pinsedag på Klampenborg Galopbane.

På trods af ringe resultater for os selv bød dagen på store oplevelser, ikke mindst for Eko Renaissance's naboer, idet fire af Bent Olsens heste kom helt til tops.


4/5 Begge heste til start på The Irish Day 8. maj

Vi nærmer os hastigt 4. løbsdag på Klampenborg Galopbane. Det bliver en af de store dage. Rammerne bliver festlige, da det er det traditionsrige Irish Day at the Races. Levende musik med irske toner, fest og farver, irsk øl m.m. .

Vi (Konsortiet) har længe stået i kulissen, og set til. Nu er det vores tur. Da Vinci starter som planlagt. Det gør René (Eko Renaissance) også, men han er lidt af en joker, da han gik ind i sit tredje leveår ustartet. Nu er vi så langt henne i løbskalenderen, at eventuelle drømme om at se ham i Derby'et må pakkes godt ind. Det gælder også andre løb, han er meldt i.

René er en stor flot hest. Måske for stor! Vi ved dog, at han kan løbe, da han bestod sit prøveløb med glans for to uger siden. Kan han hamle op med sine konkurrenter, 10 i alt? Vi får se. Svenske jockey Per-Anders Gråberg skal vise René, at nu er det alvor. Hidtil er han lidt af en kæledægge blandt personalet i Bent Olsens stald. Må den forblive det, også selv om den endnu ikke har bragt fulgs føde til hjemmet!

Da Vinci skal som nævnt ud i sit første løb i år. Det sker i The Irish Thoroughbred Marketing Trophy - et klasseløb 2 med start kl. 14.15 som det første af dagens 10 løb. Distancen er på 1300 m., en længde Da Vinci tidligere har gjort sig i som to- og treårig, og klaret fint. I alt er 13 heste meldt til start.


Irish Day at the Races19/4 Uden nerver - Eko Renaissance bestod sit prøveløb

Eko Renaissance er for første gang i paddocken april 2010

Eko Renaissance er for første gang i paddocken, april 2010

Selv om prøveløb kan tage sig ud som en ren formalitet, så er det ikke helt så enkelt. Alt kan gå galt fra hesten er i paddocken, til den skal ind i startboksen for til sidst at passere målstregen. Af gode grunde troede vi fuldt og fast på, at René (Eko Renaissance) ville klare sit prøveløb med glans. Det blev tilfældet, efter at den og vi har ventet længe på denne dag.

René kom ubesværet ud af startboksen med jockey Jacob Johansen på ryggen, og det så ud som om han legede sig frem til målet med Ibistic og familiemedlemmet Eko Royal Emperor i tæt opløb. Ibistic kom først over målstregen, forfulgt af René, og med Royal Emperor som trejde i mål. Alle tre blev godkendt. Hesten It's Hof meldte afbud til prøveløbet.

Af type er René tung, også at se på. Vi er helt klar over, at han skal have flere løb i kroppen førend han er klar til de store opgør. Efter løbet var det ikke at mærke eller se på ham. Ikke en sveddråbe at se, ingen nervøse antræk at registrere. Jo bedre et sådan prøveløb forløber, desto større chance er der for at hesten også næste gang gør en god figur.

Premieredagen på Klampenborg Galopbane 17. april var fuld af gæster på trods af en vejrudsigt med masser af blæst og få graders varme.


Hesteudstyr hos Tine Hansen

Tine Hansen, tidligere professionel træner, og med anpart i Eko Renaissance
formidler salg af hesteudstyr fra det tidligere Sekretariat ved indgangen til Klampenborg Galopbane. Tine skimtes i baggrunden

Tine Hansen, tidligere professionel træner, og med anpart i Eko Renaissance formidler salg af hesteudstyr fra det tidligere Sekretariat ved indgangen til Klampenborg Galopbane. Tine skimtes i baggrunden.

Ud over alle løbene, som hver især bød på den spænding, som vi har set frem til siden sæsonen sluttede i efteråret, så var det en fornøjelse at møde Tine Hansen, tidligere professionel træner, nu også som formidler af hesteudstyr.

Lige ved indgangen til Klampenborg Galopbane i det tidligere Banesekretariat, har hun overtaget et af lokalerne med udstyr til heste. Udvalget imponerer, pladsen taget i betragtning. At dømme efter omsætningen mens vi var der, gik salget strygende.

Tekst: Ole Henrik Sørensen


15/4 Bag om kunststofbaner

De færreste, bortset fra mennesker omkring hestesporten, vil vide hvad en kunststofbane kan bestå af, og hvorfor det kan være en kæmpe fordel at have en sådan. Danmark har fået sin første på Klampenborg Galopbane.

Kirsten Merete Juncher fra davincico.dk er gået bag om fænomenet, og har gjort research på emnet. Det er der kommet interessante iagttagelser ud af. Læs mere


12/4 - Prøveløb for Eko Renaissance

Eko Renaissance på staldrundgangen 5. april 2010. Foto: Peter Keller

Så kom dagen, hvor det er en realitet, at vi på tryk kan læse, at René (Eko Renaissance) skal ud i sit livs første løb. Det sker lørdag d. 17. april kl. 14.00, hvor årets første prøveløb indleder sæsonen på Klampenborg Galopbane.

Muligvis er det sludder at skrive, at han skal ud i sit første løb, for René har naturligvis smagt på Ordrup Mose mange gange inden lørdagens prøveløb. Dog ikke på græsset, som må være en del af optagelsesprøven før de egentlige løb. Vi har set ham på banen brillere i galop i selskab med andre heste fra træner Bent Olsens stald. Det er foregået på træningsbanerne - uden græsunderlag. Som to-åring blev han sparet for løb, da vokseværket var i konstant vækst.

I løbet er meldt fire heste - Eko Royal Emperor, Ibistic, It's Hof og Eko Renaissance. Se evt. den midlertidige startliste under menupunktet Startliste på galopbanens hjemmeside.


Vi glæder os

Selvsagt ser vi alle frem til at dufte grønsværen, at se hestene i paddocken, at samles om det, vi alle holder af ved løbsdagene, herunder ikke mindst spændingen ved hvert løb. Vi krydser fingre for at René består sin manddomsprøve, og dermed hurtigt kan komme videre i et stramt program, såfremt han skal kvalificere sig til de store løb, han er meldt til i 2010.

Tekst: Ole Henrik Sørensen


26/3 - Nyt layout for danvincico.dk

 Trofaste læsere af davincico.dk vil møde en lidt anderledes hjemmeside. Vi har arbejdet på at gøre sitet mere overskueligt i form af et forenklet design. Dykker man ned i artikler fra før 2010 står de dog fortsat med det gamle layout.

Ændringerne skyldes bl.a. et behov for at få Eko Renaissance (af os kaldet René) frem i lyset, så han står på lige fod med Da Vinci.

Det primære formål er fortsat at være et vindue til galopsporten. Med indgangen til en ny sæson ser vi frem til flere aktiviteter her på hjemmesiden.

Kirstine (Stine) og Kirsten Merete Juncher er primus motor bag det nye design. Det er fortsat inspireret af familiens væddeløbsfarver rød og sort.


Februar - Eko Renaissance

Eko Renaissance er kommet godt oven på sin kastration i december. Han spiser og er glad og træner for tiden sin grundkondition med traveture i Dyrehaven. Mandag d. 5. april, 2. påskedag, skal vi se ham på årets staldrundgang hos Bent Olsen.


  • Til toppen